Mida pakuti avapeol ajakirjanikele süüa?
Mida pakuti Eurovisiooni avapeol süüa?
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Skandinaavlased on kokkuhoidlikud inimesed - kõik on arvel. Seepärast oli ka avapeo lauakate pehmelt väljendudes askeetlik.
Väsinud ja näljastele inimestele pakuti koorega keedetud ja majoneesi-sinepikastmes veeretatud kartuleid, lõhelõigukesi, maitsestamata hautatud kana tükke ja salatilehti.
Talongi eest võis lunastada ka ühe joogi. Kraanivett keelduti pakkumast, ja väga proosaliselt põhjusel. «Kraan on katki,» teatas üks baaridaam külmalt.
Vaata oma silmaga! Video ja fotogalerii avapeost.