Taavi Peterson jättis kooli muusika pärast pooleli

Eger Ninn
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Peterson
Taavi Peterson Foto: Mihkel Maripuu

Taavi Peterson, kes sai kõigile tuntuks saatest «Eesti otsib superstaari», on pärast saadet väga palju reisinud, et koguda oma laulude jaoks inspiratsiooni.

«Ma käisin Hispaanias, Prantsusmaal, Itaalias, Sitsiilias, Egiptuses ja Inglismaal,» loetles noormees raadio Elmar hommikuprogrammis.

«Muusikuna ei ole ma veel kuskile arenenud. Sellega tuleb veel kõvasti vaeva näha. Ma tunnen seda alles nüüd,» rääkis Taavi avameelselt.

Muusika on Taavi jaoks tähtsaim asi elus. «Kooli jätsin ka pooleli, sest muusika on minu jaoks liiga tähtsaks saanud,» ütles ta. «Minu jaoks on tähtis oma sõnumi edastamine rahvale.»

Eurolaulu finaalvõistlusel esitab Taavi Rein Rannapi laulu «Question Man». «Me katsetasime tegelikult päris palju laule. Reinul oli kolme kuu jooksul valminud neid terve posu, millest ükski eriti ei sobinud,» meenutas laulja. «Question Man» valmis Taavi sõnul alles viimasel nädalal. «See sobis mulle kohe esimese korraga.»

Laulu hindab Taavi üsna nõudlikuks. «Ma punnitan häälega üsna palju ja mul ei ole ühtegi pausi, kus ma saaksin selles loos vahepeal peatuda,» kommenteeris ta.

Laulja sõnul on tegemist eurovisiooniliku lauluga. «Tal on kõik eurolaulu tunnused olemas. See on hitt-laul, millel on tugev lõpp.»

Tulevikuks on Taavil plaanis mitu projekti. «Ma laulan uuesti kooris ja lisaks teen ka bändi,» loetles laulja. Bändi nimi on Animal Drama ja nende esimene ülesastumine peaks toimuma märtsis Noortebändide võistlusel. «Me teeme ka AC/DC tribute-bändi, kus mängib näiteks Supernova bassimees.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles